INVESTER MED AIF

  Kommercielt bæredygtige projekter

  Den Arabiske Investeringsfund kan investere med virksomheder og udviklere, der ønsker at sælge teknologi til, udvikle eller drive kommercielle projekter i Nordafrika og Mellemøsten.

  Projekterne skal være kommercielt bæredygtige og kunne give et attraktivt afkast. Det er ligeledes en forudsætning, at der er danske investorer i projektet, eller at der anvendes dansk teknologi eller know-how.

  En oversigt over fondens investeringer kan findes under porteføljen.

   

  AIF investeringer

  ALLER AQUAS FISKEFODERFABRIK ER STØRST I EGYPTEN

  Aller Aqua Group, der producerer og sælger fiskefoder globalt, købte i 2011, sammen med IFU, en del af en fiskefoderfabrik i Egypten. Den egyptiske virksomhed Aller Aqua Egypt er etableret som et joint venture med en lokal partner.

  Siden 2011 har Aller Aqua Egypt løbende udvidet produktionen og deres markedsandel. Og med etableringen af Egyptens største og mest moderne fiskefoderfabrik i 2015 er virksomheden nu den største producent af miljøvenligt kvalitetsfiskefoder i Egypten med en samlet årlig produktionskapacitet på 50.000 tons.

  På trods af de vanskelige politiske og økonomiske forhold i Egypten er det lykkedes Aller Aqua at skabe en succesfuld forretning. Det har krævet nøje planlægning, løbende professionel og teknisk rådgivning fra Aller Aqua Danmark og et godt samarbejde med den lokale partner. En yderligere forøgelse af produktionskapaciteten er nu sat i værk, og målsætningen er at nå 90.000 tons i løbet af de kommende år.

  + Læs mere- Læs mindre

  ?????